Recent comments

Friss Hírek

Inter: Portóból erősítenének duplán a milánóiak


A Porto két játékosát, Rolandót és Fernandót szeretné szerződtetni az olasz Internazionale csapata - ha lehet, már a téli mercato alatt. 

Úgy tűnik, bár a Internazionale jól áll az olasz bajnokságban (a milánóiak 16 forduló után másodikak a tabellán, négy ponttal lemaradva a listavezető Juventus mögött), mégis szeretnék már a télen megerősíteni a játékoskeretüket.

A kiszemeltek nem mások, mint az FC Porto két sztárja, a hátvéd Rolando, valamint a középpályás Fernando, akik idén repítik a portugál címvédő szekerét.

"Egyáltalán nem lep meg, hogy az Inter érdeklődik a játékosaim iránt, hiszen minőségi labdarúgók fociznak nálunk - magyarázta a Porto vezetőedzője, Vitor Pereira. - Ennek ellenére nem tudok semmi konkrétumról beszámolni, hiszen ezek még csak találgatások, a klubok hivatalosan nem keresték meg egymást."

A 18-szoros portugál válogatott, 27 esztendős Rolando 2008 óta focizik a Portóban, azóta számít alapembernek az előtte a Belenensesben játszó játékos. Fernando 25 éves brazil védekező középpályás, hazája U20-as válogatottjáig vitte, 2007 óta játszik a bajnoknál.


sport365.hu