Recent comments

Friss Hírek

Conte: Megfelelő mentalitás


Az Atalanta elleni meccs volt Contének a „második visszatérése”, a hétközi kupatalálkozót követően most ült először a Juventus Stadium padján bajnoki mérkőzésen. 

A szurkolók külön koreográfiával is készültek neki.
A Contének szánt felirat mellett a publikum megemlékezett Alessio Ferramosca és Riccardo Neri halálának hatodik évfordulójáról is.

„Meg voltam hatódva mikor megláttam az Alessionak és Riccardonak szánt feliratot” – vallotta be Conte a mérkőzés utáni összegzésében. „Örökre velünk maradnak a szívünkben, a családjaikkal is szoros kapcsolatot ápolunk. A nekem szánt koreográfiát viszont be kell vallanom, nem láttam, mivel kicsit késve érkeztem be a pályára, de tudom, hogy milyen óriási a szurkolók szeretete irányomba és a csapat irányába. 

Igyekszünk ezt meghálálni minden alkalommal mikor pályára lépünk, ma jól jött ki a lépés.”

„Az Atalanta idén jó teljesítményt nyújtott a nagyok ellen, megverték a Milant, a Napolit és az Intert is, így fontos volt, hogy megfelelő mentalitással álljunk ehhez a mérkőzéshez. Akarással és megfelelő motiváltsággal játszottunk, ezeknek mindig ott kell lenniük a játékosok fejében. Jól teljesítünk, sok pontot szerzünk, de hosszú még az út a szezon végéig, a célunk, hogy továbbra is főszereplők legyünk, a bajokságban, a kupában és a BL-ben is. Ehhez nincs is más dolgunk, mint tovább dolgozni.”

Drogba nevét egyre gyakrabban emlegetik az újságírók, mint lehetséges érkezőt, az újságírók természetesen erre is rákérdeztek.

„Nem szeretnék erről semmit mondani, tiszteletlenség lenne a mostani játékosaink irányába. Csak annyit, hogy nem vagyunk olyan helyzetben, hogy egy top játékost igazoljunk, de ez nem csak ránk, az összes olasz csapatra igaz. De egyébként is, már megvannak a mi bajnokaink, mint például Pirlo.”


Juventusfc.hu