Recent comments

Friss Hírek

Berlusconi: A Milan újra nagy lesz


A Milan az elmúlt években kicsit "szolídabb" teljesítményt nyújtott - igaz, így is "becsúszott" egy scudetto az együttes számára, de a nemzetközi porondon bizony nem sok sikert aratott a Milan, és az idei bajnokságban is nehéz lesz ledolgozni a pocsék kezdéssel járó hátrányt. Silvio Berlusconi azonban azt ígéri: három éven belül újra remek Milan alakul.


Berlusconi a klub 113. születésnapjának ünnepségén beszélt a tervekről: a Milan éppen vasárnap ünnepli majd 113. születésnapját, hiszen a klubot 1899. december 16.-án alapították.

" Egy kis türelemre van szükségünk. azt a célt tűztük ki magunk elé,hogy három éven belül újra egy nagy csapatunk lesz, Olaszországon belül és kívül is. A fiatalokra koncentrálunk, és van pár remek tehetségünk, mint a 15 éves Hachim Mastour, aki remélhetőleg hamarosan bemutatkozhat a Serie A-ban is. Mbaye Niang pedig Balotelli stílusára emlékeztet,és nem csak a haja miatt..." - fogalmazott a klub elnöke.


Berlusconi kitért az átigazolási pletykákra is.

" Remélhetőleg meg tudjuk győzni Robinhot, hogy maradjon velünk. Egy kiváló futballista, akivel remek a kapcsolatunk, azt kijelenthetem,hogy nem eladó. Hiányzik neki Brazília,dehát ez természetes." - oszlatta el a kételyeket a brazil futballista távozásával kapcsolatban Silvio Berlusconi.



azzurri.co.hu