Recent comments

Friss Hírek

Berlusconi: Ajándék igazolás? Majd meglátjuk…


Silvio Berlusconi, a Milan tulajdonosa szerint csak akkor igazol a klub, ha szükséges.


Gyakorlatilag véget ért Nigel De Jong szezonja, miután a Torino elleni mérkőzés 20. percében sérülés miatt le kellett cserélni. Mint később kiderült, Achilles-ín szalag szakadást szenvedett, és 5-6 hónapig harcképtelenné vált.

Adriano Galliani kijelentette, Sulley Muntari fogja helyettesíteni De Jongot, és nem igazol senkit sem. Berlusconi elnök viszont azt mondta, meg fogják vizsgálni a helyzetet, és ha kell, igazolnak. 

“Januári átigazolási piac? A jogszabályoknak megfelelően fogunk cselekedni. Értékelni fogjuk a helyzetünket, és ha szükséges akkor igazolunk. Majd meglátjuk mi fog történni. De Jong sérülése nagy csapás számunkra. Ajándék igazolás a szurkolóknak? Majd meglátjuk” – mondta a korábbi olasz kormányfő a Sky Italiának.

De Jong műtétjét kedden Spanyolországban végzik. Az operációt a finn Sakari Orava professzor végzi el, aki korábban már David Beckhamet és Giuseppe Pancarót is operálta. 

Tegnap Galliani közölte: Berlusconi szombaton ismét meglátogatja a csapatot, egy nappal a Pescara elleni hazai meccs előtt.

 “Nos, nyilvánvalóan a jelenlétem fontos a csapat számára, valamint felnéznek rám, mint a labdarúgás történetének legsikeresebb elnökére” - mondta Berlusconi.


acmilan.hu