Recent comments

Friss Hírek

Zeman: Buta hibák miatt vesztettünk


A Roma cseh mestere szerint De Rossi számára túl sokat jelent a derbi és most is elragadtatta magát, valamint kritizálta az embertelen időjárási körülményeket is.

"Kár volt azért a mozdulatért. Két nappal ezelőtt arról beszéltünk, hogy miként ne reagáljunk a meccsen, vagy hogy miként tudjuk elkerülni a sárga lapokat. Amikor túl soknak érzed a derbit, akkor megfizetsz érte, ez lesz a vége."- nyilatkozta Zeman a vesztes meccs után.

A mérkőzésen szinte végig szakadt az eső, hatalmas tócsák keletkeztek a pályán, valamint percekig állt a játék, mert elment a világítás a stadionban.

"Az első 20 percben jól játszottunk, de amint leszakadt az eső, abba kellett hagynunk a saját játékunkat, viszont a hosszú indítások nem a mi világunk. Mi a gyors és sokpasszos játékot szoktuk játszani, ezért tényleg nem tudjuk azt játszani."

A Roma ebben a szezonban már másodszor kapott ki ilyen talajon, akkor szintén 3:2-re a Parma ellen.

"A Parma és most a Lazio ellen is a játékvezető engedte a játékot, szerintem viszont alkalmatlan volt a pálya focira. A derbi az derbi, sajnos három gólt kaptunk és sokkal inkább a szerencsétlenségünknek köszönhettük azokat, mint az ellenfél tudásának."

"A szezonnak még nincs vége. Ezt mondták az Interről is pár héttel ezelőtt, azóta pedig folyamatosan nyernek. Meggyőződésem, hogy jó csapatot tudunk építeni, amelyik jó focit játszik és bárki ellen versenyképes. Buta hibák miatt vesztettünk el meccseket, ráadásul szerencsénk sem volt. Remélem, hogy fordul majd a szerencsénk és előbb, vagy utóbb mellénk szegődik. A futball játék és mint minden játéknál, a szerencse itt is jelen van. A Roma szurkolói mindig a csapat mellett álltak akkor is, amikor kikaptak. 

Persze senki nem boldog egy vesztes derbi után, de ettől még nem fognak a Lazionak vagy másik csapatnak szurkolni. Remélem, hogy a szomorúságuk egy héten belül elmúlik."


asroma.hu