Recent comments

Friss Hírek

Alessio: "Ez az a Juve, amit mindig látni szeretnék"


Angelo Alessio örömét fejezte ki, amiért csapata az előző szezonhoz hasonló teljesítményt nyújtva, magabiztosan győzte le szombat este a Pescara csapatát 6-1-es arányban.

Fabio Quagliarella háromszor vette be az ellenfél hálóját.

"A megfelelő mentalitással léptünk pályára és az elejétől kezdve mi támadtunk és az előző szezonhoz hasonló teljesítményt nyújtottunk. Nagyon szervezett játékot mutattunk, de feltűnő volt, hogy minden játékosunk gólt akart szerezni." -mondta Alessio.

"Quagliarella igyekezett minden lehetőségét gólra váltani és nagyszerűen focizott, de Antonio Conte a jövőben is az edzéseken nyújtott teljesítmények, valamint az ellenfél szisztémája alapján fogja a megfelelő kezdőt kiválasztani."

"Mauricio Isla szintén jól teljesített, de ez természetesen nem azt jelenti, hogy Stephan Lichtsteiner a jövőben nem lesz kezdő. Mindenkinek meg van a lehetősége, hogy valamilyen módon hasznára legyen a csapatnak."

Paul Pogba a héten kétszer elkésett az edzésekről, így Conte Torinóban hagyta őt.

"Minden döntést Antonio hoz, a játékosoknak csupán az edzésekre kell fókuszálniuk és jól játszaniuk. Vannak szabályaink, amelyeket tiszteletben kell tartania mindenkinek."


Juventuz.blog.hu