Recent comments

Friss Hírek

Sportklub: A hétvégi menetrend


Juventus-Lazio, szombat, 18:00
A Juventus Pescarában hintett egy hatost, a Lazio pedig az AS Romát győzte le 3-2-re, így mindkét élcsapat sikerélménnyel készül az egymás ellen vívott csatájukra. Ha a torinóiak hozzák saját játékukat, a Sasoknak nem lesz sok esélyük. Vagy talán az Inter után a Lazio is képes lesz meglepni Pirlóékat?

Napoli-Milan, szombat, 20:30
Ennek a párharcnak a Napoli az egyértelmű esélyese. A gödörből már éppen kikecmeregni látszó piros-feketék legutóbb hazai pályán kapott nagy pofont a Fiorentinától, a Napoli viszont Genoában aratott 4-2-es győzelmet. Mi lesz veled, Milan?

Inter-Cagliari, vasárnap, 15:00
Az utóbbi hetekben remek formában futballozó Inter megtorpant a hétvégén, az Atalanta meglepte Militóékat, a Cagliari pedig a Cataniával játszott egy gyilkos 0-0-t. A milánóiak eddig főleg idegenben remekeltek, most hazai pályán is begyűjthetik a pontokat. 

Sampdoria-Genoa, vasárnap, 20:45
Vasárnap jön a genovai rangadó, amely mára inkább alsóházi derbivé vált. A Samp a 17., a Genoa a 18. a tabellán, a kiesés ellen küzd mindkét gárda. Tőzsérék is botladoznak, pedig jól kezdték a szezont.

AS Roma-Torino, hétfő, 20:30
A Farkasokat levadászták a római városi derbin, ráadásul három mérkőzésre szóló eltiltást kapott Daniele De Rossi, az AS Roma középpályása, aki a Lazio elleni rangadón kapott azonnali piros lapot, miután megütötte az ellenfél labdarúgóját, Stefano Maurit. A Torino a Bolognát verte, de a mérkőzésnek így is Zdenek Zeman együttese az esélyese. Az a Totti, Osvaldo, Lamela támadótrió...



sportklubtv.hu