Recent comments

Friss Hírek

Sportklub: A hétvégi menetrend


A Serie A 12. fordulójában kerül sor az idény első római városi derbijére, azaz a Lazio-AS Roma rangadóra. A SportKlub vasárnap délután élőben közvetíti a partit! Ezen kívül még másik öt találkozót láthatnak nálunk ebből a körből. 


Cagliari-Catania, szombat, 18:00 - ÉLŐ
A Cagliari-Catania mérkőzéssel kezdjük meg hétvégi közvetítéssorozatunkat. Két középcsapatról van szó, közülük a hazaiak vannak jobb formában, legutóbbi vereségük előtt zsinórban négy meccset nyertek meg Ekdalék. Jön az ötödik?

Pescara-Juventus, szombat, 20:30 - ÉLŐ
A vendég Inter a múlt szombati 3–1-es győzelmével véget vetett a Juventus 49 mérkőzés óta húzódó veretlenségi sorozatának. A Juve most az újonc Pescara otthonába látogat, javíthatnak Pirlóék.

Palermo-Sampdoria, vasárnap, 12:30 - ÉLŐ
A Samp remek kezdés után erősen visszaesett, per pillanat a 16. helyen áll Ciro Ferrara együttese, a Palermo viszont náluk is nagyobb bajban van, Miccoliék a 19. pozíciót foglalják el. 

Lazio-AS Roma, vasárnap, 15:00 - ÉLŐ
A Serie A 12. fordulójában kerül sor az idény első római városi derbijére, azaz a Lazio-AS Roma rangadóra. A Sasok várhatják kedvezőbb helyzetből a meccset, két ponttal, de csak egy hellyel előzik meg a liga talán legszebb - de sokszor szertelen - futballját játszó együttesét. A Farkasoknál a Totti, Osvaldo, Lamela, Destro támadónégyes félelmetes, bár utóbbi játékos eltiltás miatt kihagyja a derbit. A Lazio négygólos vereséget szenvedett Cataniában az előző körben, míg Zdenek Zeman csapata a Palermót ütötte ki. Ami szinte biztos, hogy sok gól várható. Ha csak egy meccset néz a hétvégén, ez legyen az!

Atalanta-Inter, vasárnap, 20:30 - ÉLŐ
Az Inter óriási formában van, legutóbbi öt bajnoki meccsüket megnyerték Militóék, legutóbb simán verték 3-1-re Torinóban a 49 mérkőzés óta veretlen Juventust. Vasárnap az Atalanta otthonába látogatnak a milánóiak, következhet az újabb örömfoci.

Milan-Fiorentina, hétfő, 14:00 - felvételről
Feljővőben van az AC Milan. Allegri mester együttese a Chievót 5-1-re gázolta le a 11. fordulóban, a Palermóval szembeni iksz előtt pedig a Genoát verték Montolivóék. A Fiorentina veretlen legutóbbi öt találkozóján, így egy remek meccsre van kilátás!


sportklubtv.hu