Recent comments

Friss Hírek

Milan: 15 millió euró az opció Bojanra?


Olasz jelentések szerint a Milan megegyezett az FC Barcelonával, így a rossoneri a szezon végén 15 millió eurós záradékkal vásárolhatja meg a jelenleg kölcsönben lévő Bojan Krkicset.

A 22 éves támadó idén nyáron csatlakozott a Milanhoz az AS Romától, az opciós jogban lévő kivásárlási összeg azonban a mai napig kérdéses volt. Bojan kiváló teljesítményt nyújtott a Palermo és a Chievo ellen, és már megszerezte első találatát a Milan szineiben.

“Az AS Romának már nincs beleszólási joga Bojan átigazolásába. Mi kölcsönvettük a játékost a Romától, és a Barcelonával tárgyaltunk az opciós jogról. Amikor a Roma nem élt azzal a lehetőséggel, hogy végleg megvásárolja Bojant, akkor elméletileg visszatért a Barcelonához, majd kölcsönvettük. Beszéltem Sandro Rosell úrral és meghatározta a kivásárlási árat, amely sokkal alacsonyabb mint ami a Romának volt. Berlusconival kedveljük Bojan játékát, és elégedettek vagyunk a teljesítményével” – mondta Galliani.

A Sky Sport Italia szakértője, Gianluca Di Marzio szerint a Milannak a szezon végén 15 millió euróért lesz lehetősége végleg megvásárolni a spanyol támadót, míg a Barcelona egy év múlva 18 millió euróért visszavásárolhatja, amennyiben igényt tartanak a játékosra.


acmilan.hu