Recent comments

Friss Hírek

Prandelli: Sokat kell még fejlődnünk


Az olasz labdarúgó-válogatott 2–1-es vereséget szenvedett felkészülési mérkőzésen Parmában Franciaországtól. Stephan El Shaarawy góljával a hazaiak vezettek, ám Mathieu Valbuena szépségdíjas góllal szinte azonnal válaszolt, a csereként beálló Bafétimbi Gomis találata pedig a győzelmet jelentett a Les Bleus-nek. A hazaiak elismerik, hogy sokat kell még javulniuk. 

„Nem érdemeltünk vereséget, de az biztos, hogy nagyon sokat kell még fejlődnünk – értékelt a lefújást követően Cesare Prandelli, az olaszok szövetségi kapitánya. – Készen kell állnunk a következő nagy tornára, és ahhoz kellenek az ilyen tesztmérkőzések, mint ez. 

Voltak jó momentumaink, kipróbáltuk első ízben a 4–3–3-as felállást, bár sokat kell még gyakorolnunk ezt, bizonytalankodtunk párszor. Ennek ellenére jó évet zártunk, most is kiszolgáltuk közönségünket, optimista vagyok a jövőt illetően. Stephan El Shaarawy őstehetség, és kipróbálom Andrea Pirlo mellett Marco Verrattit is, de csak az edzéseken és a felkészülési mérkőzéseken, mert az elsődleges az, hogy jól szerepeljünk a selejtezőkön."

„Nagyon fontos volt ez a gól számomra – így a gólszerző El Shaarawy. –  Elégedett vagyok, de csakis ezért. Alig várom már, hogy együtt játsszak Mario Balotellivel, aki remek futballista, és sok helyzetet teremthet nekem. Örülnék, ha hozzánk igazolna a Milanhoz..."


NSO.hu