Recent comments

Friss Hírek

Milito: Stramaccioni tudja, hogyan bánjon velünk



Különös összehasonlításra kérték fel Diego Militót.

A mostanában egyre jobb formában futballozó Internazionale támadója, Diego Milito különleges kérdést kapott: szerinte vonható-e már párhuzam volt és jelenlegi mestere között?

- Korábban José Mourinhóval is nagyszerű volt a munkakapcsolatom, és ez a megállapítás az egész Nerazzurira érvényes volt – válaszolta Milito.

Ami jelenlegi, 36 éves mesterünket illeti, nos, Andrea Stramaccioni szakképzettség dolgában még azért elmarad a portugál edzőtől, de jó úton van afelé, hogy pár éven belül behozza ezt a lemaradását.

Az argentin csatár ugyan alapelveiben nem ért egyet azzal, ha két labdarúgót vagy éppen két szakembert összevetnek, de úgy gondolja, Mourinho és Stramaccioni között mindenképpen rokonvonás, hogy egészen világos üzeneteket “postáznak” labdarúgóik felé.

- Ezért lehetett eredményes velünk Mourinho, nyertünk Bajnokok ligáját is, és Stramaccioni is tudja már, miként kell bánnia velünk.

Milito egy más jellegű kérdés kapcsán kifejtette, bár a kezdeti bajnoki nehézségek ellenére most kiválóan érzi magát Milánóban, ám a 2014-ben érvényét veszítő szerződését aligha hosszabbítja meg.

- Azt hiszem, elég volt Európából, az Internazionale lesz az utolsó csapatom az öreg kontinensen. Aztán hogy hazatérek-e Argentínába vagy más kontinensen nézek körül, ezt még így, 2012 végén nem tudnám megtippelni. 


Futballista.hu