Recent comments

Friss Hírek

Inter: Giuseppe Rossi érkezhet a télen


Olasz jelentések szerint megszületett a megegyezés, olasz klasszissal erősíti meg télen a keretét a hamvaiból feltámadó Internazionale. A kiszemelt már régóta közel a Milánóba szerződéshez, ám tény, hogy jelentős rizikófaktorral bír, ám Stramaccioniék a jelek szerint vállalják a kockázatot. Természetesen a Villareal támadójáról, Giuseppe Rossiról van szó.

Rossit pár éve az egyik legtehetségesebb fiatal olasznak tartották, de az elmúlt bő egy évben kétszer is elszakadt a térdszalagja, így hosszú-hosszú ideje nem lépett már pályára. Csapata, a Villareal nem is tudta ezt megemészteni, a csapat kiesett az elsőosztályból. Rossi tavaly nyáron kis híján Juventino lett, idén pedig a Napoli, az Inter, és egyes források szerint a Fiorentina is hívta, de végül maradt. A panorama.it nevű oldal szerint azonban megvan a megállapodás, Rossi januárban aláírja 4 évre szóló, évi 3,5 millió €-s fizetést garantáló szerződését.

A honlap szerint az egyetlen problémát a játékos ára jelentheti, mivel a Villareal nem szeretné őt olcsón adni, ugyanakkor az Inter sem adna irreálisan magas árat érte két szalagszakadás után úgy, hogy az egykori Manchester United támadó 2011 októberében, a Villareal-Levante bajnokin lépett utoljára pályára. Rossi 2013 márciusáig biztosan nem térhet vissza, de egy esetleges téli megállapodás sokat segíthetne a Primera Divisionba visszajutni vágyó Sárga tengeralattjáók szűkös költségvetésén.


azzurri.co.hu