Recent comments

Friss Hírek

Milan-Chievo: Bonera eltiltott, Boa visszatért


A Milan szombat este 18:00-kor a San Siróban fogadja a Chievo csapatát.

Massimiliano Allegri, a csapat vezetőedzője kijelölte 23 fős keretét, amelynek nem tagja sérülés miatt Djamel Mesbah, Robinho, Rodney Strasser, Didac Vila, Sulley Muntari és Luca Antonini, míg Daniele Bonera eltiltását tölti. Boateng  visszatért sérüléséből.

Íme a Milan kerete: Abbiati, Amelia, Gabriel; Abate, Acerbi, De Sciglio, Mexés, Yepes, Zapata; Ambrosini, Boateng, De Jong, Constant, Emanuelson, Flamini, Montolivo, Nocerino, Traoré; Bojan, El Shaarawy, Niang, Pato, Pazzini.

Az olasz bajnokság tabelláján a Milan jelenleg a 12. helyet foglalja el, 10 mérkőzésen 3 győzelmet, 2 döntetlent és 5 vereséget gyűjtöttek be, így 11 pontjuk van. 

A rossoneri legutóbbi mérkőzését idegenben a Palermo ellen játszotta, és 2-0-ról döntetlenre hozta az eredményt.

A Chievo is hasonló helyzetben van mint a Milan, jelenleg egy hellyel hátrább, a 13. pozícióban vannak. A Chievo 10 mérkőzésen 10 pontot szerzett,  van 3 győzelmük, 1 döntetlenjük és 6 vereségük.

A két csapat összesen 22 mérkőzést játszott, amelyen 16 Milan és 2 Chievo győzelem született, míg 4 alkalommal döntetlen született. Ezeken a Milan 41 gólt, a Chievo pedig 17 gólt szerzett. A Chievo utoljára 2005-ben győzött a piros-feketék ellen.

A mérkőzés játékvezetője Piero Giacomelli lesz. A 35 éves bíró pénzügyi tanácsadó, és tavaly novemberben mutatkozott be a Serie-A-ban. Eddig 7 elsőosztályú mérkőzést vezetett, még nem volt lehetősége sem a Milannak, sem a Chievónak mérkőzést vezetnie.


A Milan  kezdőcsapata: Abbiati, Abate, Mexes, Zapata, Constant, Montolivo, Ambrosini, Emanuelson, Bojan, El Shaarawy, Pazzini

A Chievo  kezdőcsapata: : Sorrentino, Frey, Andreolli, Dainelli, Papp, Dramé, Luciano, Guana, Hetemaj, Thereau, Pellissier


acmilan.hu