Recent comments

Friss Hírek

Marotta: A fáradtság is közbejátszott


A tegnapi Inter elleni mérkőzést követően Marotta is mikrofonok elé állt, a sportigazgató szerint a Juventus vereségének oka a nagyobb megterhelés, ezáltal pedig a játékosok fáradtabbak voltak.

„Nem voltunk a legjobb formában még akkor sem, ha az első félidőben több helyzetet sikerült kidolgoznunk, mint nekik. A szokásos menetrendtől eltérően azonban nem sikerült fenntartani ezt a sebességet, de az összes olyan mérkőzés után, amikben érdekeltek vagyunk, legyen az kupa vagy éppen válogatott mérkőzés, nagyobb árat fizettünk a fáradtság miatt, mint az Inter.”

A Juventus sportigazgatójának egyik mérkőzés előtti nyilatkozatát Stramaccioni félreértelmezte, Marotta azonban most tisztázta a helyzetet.

„Amit mondtam, az bók volt. Mikor a lazaságról beszéltem, azt úgy értettem, hogy Stramaccioni nyugodt volt. Bátorságra vall három támadóval kiállni a Juventus Stadiumban. Emellett azt is mondtam, hogy két kiváló csapat fog egymással találkozni ma. Számomra egyértelmű, hogy ez mit takar, azonban mégis rosszul értelmezték...”


Juventusfc.hu