Recent comments

Friss Hírek

Alessio: Nem kell túldramatizálni


49 veretlenül megvívott bajnoki mérkőzés után talált ismét legyőzőre a Juventus csapata tegnap este. Bár az Inter elleni meccs a lehető legjobban indult, pont olyan rosszul is zárult a csapat számára.

Ez a vereség bár megszakított egy egészen különleges sorozatot, nem érdemes messzemenőbb követeztetéseket levonni a bajnokság kimenetelét illetően – még nagyon sok van hátra. A mérkőzés után Angelo Alessio értékelt.

„Végül csak megtörtént. Az elején sikerült a saját játékunkat játszani, mégis kikaptunk. Sajnáljuk, de ennek ellenére is jár az elismerés a fiúknak, akik egy igen hosszú veretlenségi sorozatot tudtak felépíteni. Az 1-0 után több lehetőségünk is volt lezárni a meccset, de nem sikerült, Marchisio előtt kettő, Vidal előtt pedig egy nagy helyzet is adódott.”

„Az Inter gólra váltotta a helyzeteit, mi nem. Sajnos pont az Inter ellen veszítettünk, de valóban úgy gondolom, hogy a saját játékunkat játszottuk. Megvolt a lehetőségünk, hogy megduplázzuk az előnyünket, de nem sikerült, a büntető után meg már eltűntünk. Gratulálnunk kell azonban a játékosoknak, akik 49 mérkőzés után először kaptak ki. Most egy új fejezet kezdődik, mi pedig túllépünk ezen.”

„Minden eshetőségre készen álltunk, azonban hagytuk elúszni a lehetőségeinket, a második félidőben így nehéz helyzetbe kerültünk. Elfogadjuk a vereséget, de nem kell túldramatizálni. Nagyon jó csapattal találtuk magunkat szemben, megérdemelten győztek.”


Juventusfc.hu