Recent comments

Friss Hírek

Berlusconi: Szeretnék újra a Milan közelében lenni


A Napoli elleni meccs előtti edzésen jelent meg személyesen a Milan elnöke, Silvio Berlusconi. Az elnök az utóbbi időben picit eltávolodott a Milantól, most azonban visszatér, és ma tett egy rövid látogatást a csapat tagjainál, félbeszakítva ezzel a klub edzését.

Silvio Berlusconi a látogatás végeztével beszélt a csapat helyzetéről, a nyári átigazolásokról,és az edzőkérdésről is.

"Nem azért vagyok itt, hogy megijesszem a srácokat. Erre nincs szükségük. Ma újrakezdünk valamit, szeretnék újra a Milan közelében lenni,és bepótolni mindazt, amit az elmúlt években kihagytam. Allegri azért van még velünk, mert hiszünk benne. Egy nagyon szerencsétlen periódusban vagyunk, de nem felejtjük el,hogy mit nyert nekünk. A Milannak nagy tradíciói vannak. 26 év alatt, mindössze kétszer váltottunk edzőt szezon közben. Komoly emberek vagyunk, jó a viszonyunk a Mesterrel." - fejtette ki Berlusconi.

Az elmúlt hetekben a csapat egyik legjobbja a 20 éves Stephan El Sharaawy volt, róla is beszélt többek között a csapat elnöke:

" El Sharaawy egy szolíd srác, aki két lábbal a földön jár. Ha megváltoztatná a frizuráját...

A nyáron eladtuk Zlatan Ibrahimovicsot és Thiago Silvát: ezzel nagyjából 130 millió eurót takarítunk meg. Olyan ajánlatot kaptunk, amelyre ilyen gazdasági körülmények között senki nem mondhat nemet. Ilyen helyzetben láthatjuk meg az igazi szurkolókat. 26 évnyni kaviár és pezsgő után egy kis türelem is jár. "

A télen nem állt távol a klubváltás Alexandre Patotól sem, ám végül az üzlet nem köttetett meg. Berlusconi így vélekedik a sérülések miatt rengeteg meccset kihagyó brazil támadóról:

" Pato egy nagyszerű játékos. Ő volt a legérinthetetlenebb játékosunk, de aztán sorban jöttek a sérülések. Össze kell szednie magát, mi bízunk benne, ő pedig szeretne visszatérni oda,ahol volt. Riccardo Montolivo pedig Pirlora emlékeztet engem." - zárta szavait Silvio Berlusconi.



azzurri.co.hu/acmilan.com