Recent comments

Friss Hírek

Topligás csapatot vert meg stadionavatóján az NB II-es

A Palermo 3–1-es vereséget szenvedett az NB II-es Balmazújvárostól, annak stadionavatóján.



A 18.30-as találkozónak már 17 órakor elkezdődött a felvezetése, a 2435 fő befogadására képes stadion avatóján a felvezető beszédek mellett fúvószenekar fellépését is megtekinthettük.

Ami ennél azonban sokkal fontosabb, hogy az egyáltalán nem tartalékos Palermónak – amelyből Balogh Norbert sérülés miatt hiányzott – az elejétől egyenlő partnere volt a hazai csapat. A Feczkó Tamás vezette együttes a 12. percben egy létszámfölényes kontra végén Varga Kevin szép találatával szerezte meg a vezetést (1–0).

A 33. percben egyenlített a Palermo Andrea Rispoli maradt üresen és lőtt közelről a kapuba (1–1). Az olaszok öröme azonban nem tartott sokáig, Varga Kevin egy szöglet utáni kavarodást követően duplázta meg saját maga és csapata góljainak számát (2–1).

A szünetben Balogh Norbert kisorsolt egy autót az egyik szerencsés szurkolónak, de a többiek is jól jártak, mert megérte kilátogatniuk erre a találkozóra, amelyen csapatuk nagyszerűen futballozott. Sőt, a 85. percben még egy ajándékot kaptak, a háromszoros válogatott Farkas Balázs ugyanis óriási gólt lőtt szabadrúgásból (3–1). 

A Balmazújváros megérdemelten nyert, a csapatból a két gólszerző mellett Zsiga Ervint lehet kiemelni, aki centikre volt egy bombagóltól, és több megoldását is tapssal díjazta a publikum. A Roma (amely tavaly kapott ki a Gyirmóttól) után a Palermo is vereséget szenvedett egy másodosztályú magyar együttestől.  

BALMAZÚJVÁROS
–PALERMO 3–1 (2–1)

Gólszerző: Varga K. (12., 38.), Farkas B. (82.), ill. Rispoli (33.)

forrás: NSO