Recent comments

Friss Hírek

Bizonyítanom kell, hogy érek ennyit!

Gonzalo Higuaín, a  Juventus újdonsült csatára nagyon bízik abban, hogy remek szezon előtt áll, és abban, hogy bizonyítani tudja mindenkinek azt, hogy megérte klubrekordot jelentő kilencven millió euróért szerződtetni őt!


Gonzalo Higuaín a hét elején rengeteg pénzért, egészen pontosan kilencven millió euróért igazolt az olasz labdarúgó-bajnokság ezüstérmesétől, a Napolitól, az aranyérmes Juventushoz. 

Az argentin csatár ára azért is volt ilyen magas, mert az előző szezonban megdöntötte Gunnar Nordahl hartvanhat éves rekordját, Higuaín harminchat gólt szerzett a Serie A-ban.

„Az életben úgy kell meghoznunk a döntéseinket, hogy a lehető legjobban alakuljon az életünk. Pontosan ezt tettem, amikor a Juvét választotta – nyilatkozta a huszonnyolc esztendős klasszis csütörtökön a hivatalos sajtótájékoztatón. – Természetesen nem volt könnyű a döntés, hosszú napokat beszélgettem át a témáról a családommal és a barátaimmal.”

„A Juve egy remek csapat, amelyet győztes mentalitás jellemez, és ez volt az egyik fő oka, amiért ide szerződtem. Most pedig be kell bizonyítanom, hogy érek annyit, amennyiért megvettek. Bízom benne, hogy remekül sikerül az előttünk álló szezon – zárta a mondandóját a csatár.”


forrás: digisport.hu