Recent comments

Friss Hírek

Magyar válogatott középpályással erősítenek

Olasz sajtóhírek szerint Nagy Ádám a Bolognában folytatja a pályafutását. 


Mint azt a Corriere di Bologna írja, Nagy Ádám a Benficát és az Olympique Marseille-t utasította vissza a Bologna kedvéért. A portál szerint tényként kezelhető az átigazolás, és a 21 éves középpályás a piros-kékekhez szerződik.

Megemlítik, hogy a Bologna magas áron eladná 18 esztendős játékosát, a szintén középpályás Amadou Diawarát – akiért a Roma érdeklődik. Ám mivel a Nagy Ádám-üzlet bejelentése rontana a Bologna alkupozícióján a fiatal guineai játékos ügyében, vélhetően emiatt nem került még hivatalosan is pont a szappanopera végére. A Bologna állítólag megkérte a magyar labdarúgót, hogy egyelőre ne beszéljen a transzfer létrejöttéről. 

Később a football-italia.net a Sky Sports Italiá információjára hivatkozva szintén azt írta, a Bologna megegyezett a középpályással. 

Ez a hír egybecseng a Nemzeti Sport Online pénteki információjával, mely szerint Nagy Ádám a hétvégén Olaszországba repül, hogy személyesen is megismerkedjen a Bolognával, az ottani körülményekkel.
Portugál lapok azonban még mindig arról cikkeznek, hogy Nagy szombaton Lisszabonba érkezik orvosira – ám ha igazak a Corriere di Bologna értesülései, erre már aligha kerül sor…

Franciaországban már barátkoznak a gondolattal, hogy lemondhatnak a Ferencváros futballistájáról: a footmercato.net is megírta, hogy Nagy a Bologna kedvéért visszautasította az Olympique Marseille-t (és a Benficát). 

A Ferencváros nem nevezte Nagy Ádámot a jövő heti Bajnokok Ligája-mérkőzésre, így minden jel arra utal, hogy a hétvégén pont kerül az ügyének a végére. 

forrás: NSO