Recent comments

Friss Hírek

Egy ágon a Juvéval és a Napolival az Olasz kupában

Csütörtökön elkészült az Olasz kupa 2016/2017-es kiírásának ágrajza, amely alapján a Milan egy ágon szerepel a bajnoki címvédő Juventusszal, a Napolival és a Fiorentinával.

 
A Milan az előző szezonban egészen a döntőig menetelt az Olasz kupában, ahol végül a Juventus hosszabbítás után nyert. Tavaly egészen hamar, már augusztus közepén kupameccset játszott a csapat, idén viszont erre nem fog sor kerülni, ugyanis a csapat automatikusan a nyolcaddöntőbe került.

Csütörtökön sorsolták ki az első forduló összecsapásait, így értelemszerűen még nem lehet pontosan tudni, hogy ki lesz a Milan ellenfele a nyolcaddöntőben, amelyet 2017 januárjában fognak rendezni. A rossoneri egy ágra került a Juventusszal, a Napolival és a Fiorentinával, ezzel szemben az Inter, a Lazio, a Roma és a Sassuolo a másik ágon szerepel. Ez azt jelenti, hogy csak a döntőben jöhet össze egy milánói derbi a Milan és az Inter között.

Ha a Milan és a Juventus is sikerrel veszi az akadályt a nyolcaddöntőben, akkor a következő körben (azaz a negyeddöntőben) egymással mérkőzik meg a két együttes.

forrás: acmilan.hu