Recent comments

Friss Hírek

Csúszik az előszerződés aláírása a kínaiakkal

A várakozásokkal ellenben mégsem a jövőhét csütörtökön írja alá a Fininvest és a kínai konzorcium az előszerződést a Milan részvényeinek értékesítéséről.

 
Korábbi hírek szerint Silvio Berlusconi megegyezett a kínaiakkal, akik első körben a klub 80 százalékát vásárolják meg. 

Eredetileg július 7-én csütörtökön írták volna alá a szerződést, de úgy tűnik, hogy erre egy héttel később kerül majd sor. Állítólag július 15-re halasztották az időpontot – állítja a La Gazzetta dello Sport és a La Stampa.

Így tehát azon a napon fogják aláírni az előszerződést, amely tartalmazni fog egy záradékot, így amennyiben bármelyik fél visszalép az üzlettől, akkor súlyos kártérítést kell fizetnie. Továbbá a Corriere della Sera szerint a kínaiak 100 millió eurót garantálnak a nyári mercató alatt a játékoskeret megerősítésére.

A halasztás oka, hogy néhány szükséges dokumentum még nem áll rendelkezésre, így azokat a közeljövőben pótolják. Valamint a kínai befektetőcsoport ragaszkodik ahhoz, hogy Silvio Berlusconi személyesen jelen legyen az előszerződés aláírásakor. Mint ismert, az elnököt nemrég megműtötték és még mindig kórházban van. 

Berlusconi egészségügyi állapota egyre jobb és a tervek szerint július 14-én engedik ki a kórházból.

forrás: acmilan.hu