Recent comments

Friss Hírek

A Napoli szaglászik Bacca körül

Még mindig repkednek a kérdőjelek Carlos Bacca jövőjét illetően; az angol csapatok mellett most egy olasz kérő is feltűnt a színen.


A West Ham és az Arsenal heves érdeklődése mellett állítólag nem más, mint a Napoli a következő csapat, amely meg akarja szerezni a kolumbiait; a Partenopei egy olasz rádió szerint már kapcsolatba lépett a Milan vezetőségével egy esetleges transzfert illetően.

Mint ismert, Bacca félbeszakította csapata amerikai túráját fitneszproblémákra hivatkozva, de egyesek szerint az állhat a háttérben, hogy az augusztusban rajtoló idényt már nem Milánóban kezdi meg a játékos.

A Milan köztudottan még mindig nem véglegesítette a kínai eladást, ezért megeshet, hogy nagyon is számítana az a 30 millió euró, amit Baccáért adhat nekik egy csapat. A csatár legfontosabb kívánsága többek szerint az, hogy a BL-ben játszhasson, ezért utasíthatta el a West Hamet, míg az Arsenal egyelőre még Higuain és Icardi ajtaján is kopogtat, így jöhetett szóba az olasz ezüstérmes.

Bár azt nehéz elképzelni, hogy a Napolinál összeállhat a Higuain-Bacca kettős, ha például a Juventus valahogy mégis megszerzi Pipitát, a 29 éves ex-sevillai csatár talán méltó utóda lehetne Nápolyban: Bacca a közepesen teljesítő Milanból kiemelkedve, 20 gólt és 4 gólpasszt jegyzett 43 meccsén az előző szezonban.

forrás: azzurri.co.hu