Recent comments

Friss Hírek

Megtörtént Nagy Ádám hivatalos bemutatása

Európa egyik legértékesebb fiatal labdarúgójaként mutatta be Ádit Marco Di Vaio, a Bologna sportigazgatója. 


A hivatalos sajtótájékoztatón Nagy Ádám elmondta, hogy azért igazolt a Roberto Donadoni vezette együtteshez, mert úgy érezte, hogy ez a számára a legmegfelelőbb hely a fejlődésre.

A Ferencvárostól 1,5 millió euróért igazolt magyar válogatott labdarúgó elmondta, hogy legjobban a védekező középpályás szerepkörében érzi jól magát, ezért szeretne azon a poszton bizonyítani Donadoni mesternek, saját bevallása szerint a támadójátékán még van mit javítania. Azt is elmondta, hogy az előtte álló szezonban az a célja, hogy biztos és hasznos tagja legyen a Bologna kezdőcsapatának, és hogy minél több győzelmet szerezzen társaival. Hangsúlyozta, hogy a Serie A kiemelten taktikus, és ebből a szempontból kiemelkedik a top bajnokságok közül, és sokat fejlődhet ezáltal ezen a téren is.

Az biztos, hogy nem lesz sétagalopp az olaszországi kirándulás, főleg annak tükrében, hogy a Bologna nem tartozik az élcsapatok közé az olasz bajnokságban. Ennek ellenére Roberto Donadoni mester felkészültsége garancia lehet arra, hogy sokat tanuljon a fiatal játékos a mezőnyben. Donsah, Cristeig és Taider személyében komoly vetélytársakkal is kell számolnia a magyarnak.

Szerintünk azonban Ádám alázatos és intelligens játéka átlendítheti majd a kezdeti nehézségeken, ki fogja harcolni a helyét a csapatban!

forrás: azzurri.co.hu