Recent comments

Friss Hírek

Távol állunk Higuaín leigazolásától

A Juventus igazgatója nemrégiben beszélt Gonzalo Higuaín helyzetéről, illetve érintőlegesen Paul Pogba és Leonardo Bonucci kapcsán is nyilatkozott.


A szakvezető riporterekkel találkozott egy hivatalos eseményen, ahol a média képviselői a legfrissebb átigazolási pletykákról kérdezték.

„Érdeklődtünk Gonzalo Higuaín ügyében, még mielőtt csatlakozott volna a Napolihoz, egyeztettünk a Real Madriddal, de nem jutottunk gazdasági tekintetben megegyezésre. Enélkül pedig nem környékeztük meg a játékost.”

Jelen helyzetben van oka az aggódásra a Napoli csapatának?

„Nem, nem hiszem. Az összes nagy klub tudja, hogy a top játékosokat megkörnyékezik csábító ajánlatokkal.


Mi például a Juventusnál Leonardo Bonucci és Paul Pogba kapcsán vagyunk hasonló helyzetben, mivel nagy klubok követik figyelemmel a játékosokat, és ezért felkészültünk az esetleges pótlásukra. Minden bizonnyal a Napoli is hasonlóan fog eljárni.

Bárhogy is legyen, távol állunk Gonzalo Higuaín leigazolásától. Olyasmiket is olvasok, hogy a Napoli több játékosunkra is feni a fogát, de garantálhatom, hogy jelenleg semmilyen ajánlat sem érkezett, következésképpen semmilyen tárgyalást sem folytatunk.”

Marko Pjaca neve is felmerült a villáminterjú során, mivel a Dinamo Zagreb szélsője a hírek szerint inkább a Juventust választaná az AC Milan helyett.

„Igazi tehetség a srác, fiatal, ezért kötelességünk, hogy alapos figyelemmel kövessük a helyzetét.”

Mindeközben a The Sun péntek esti kiadásában arról számolt be, hogy Paul Pogba átigazolása már akár a hétvégén megtörténhet, mivel José Mourinho együttese kész 125 millió eurót ajánlani a futballistáért, az orvosira pedig jövő héten kerülne sor.

„Nem volt semmilyen kapcsolatfelvétel.” - jelentette ki határozottan a Juventus vezetője, Beppe Marotta a Sportitalia megkeresése nyomán péntek este.

Emellett egy bianconero bennfentes továbbá arról tájékoztatta a Mediaset Premium riporterét, hogy az angol bulvárlap ostobaságokat ír, miközben a Sky Sport Italia arról számolt be, hogy nincs semmi nyoma a klubok közötti egyeztetésnek.

forrás: juventuz.blog.hu