Recent comments

Friss Hírek

Felipe Anderson levelét megírta

Felipe Anderson továbbra is Brazíliában tartózkodik, aminek azért van most nagy jelentősége, mert a Lazio játékosának kedden lett volna jelenése a csapat edzőtáborában. 


Ez nem történt meg, mivel a támadó továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy Brazília válogatottjával szerepelhessen a riói Olimpián. A dél-amerikai válogatott szövetségének álláspontja az, hogy megállapodtak arról a római sasok vezetőivel: Anderson részt vehet a játékokon.

Természetesen a Lazio vezetősége nem így gondolja a dolgot. Az tudvalévő, hogy a kispadra kinézett és szerződtetett argentin Bielsa végül meggondolta magát, és mégsem ült le a kispadra. Ő volt az, hogy szinte első intézkedéseként megvétózta a brazil játékos olimpiai szereplését – majd mégsem ő lett az új edző. Faramuci helyzet. Egyelőre Simone Inzaghi irányítja az edzéseket, de őt még hivatalosan nem erősítették meg a posztján, ezért nem lehet tudni az álláspontját az Anderson-ügyben.

Felipe Anderson pedig továbbra is csak üzenget a csapatának írásban (!), és egyelőre nem mozdul Brazíliából. Egyelőre.

Mint ismeretes, Bielsa és a vezetőség közösen találta ki azt, hogy Anderson ne lépjen pályára az Olimpián a brazil válogatottban, mivel az teljesen kettétörné a labdarúgó felkészülését, és fáradtan, nagy lemaradással érkezne haza a játékokról. Az igazság és a döntés az ügyben még várat magára…
Holnap lesz az edzőtábor második napja Auronzo di Cadore-ban, és délután 17 órától a helyi csapattal játssza első felkészülési mérkőzését a Lazio. Délelőtt taktikai edzések szerepelnek a programban, a sérültek pedig könnyített munkát végeznek a többiektől külön. De Vrij tavaly novemberi műtétjét követően szinte teljesen felépült a sérüléséből, ő külön készül - Kishnához hasonlóan, aki kisebb problémával küzd. Jelenleg nagy esély mutatkozik Rodrigo Caio és a valenciai Geromel szerződtetésére is.

Az viszont nagyon fontos lenne, hogy eldőljön Felipe Anderson sorsa, akiről azt sem lehet tudni, akar-e még a Lazio mezében futballozni… Hetek óta él az a feltételezés, hogy a brazil távozna, és a Chelsea mestere, Antonio Conte is kinézte magának a villámgyors szélsőt. Meglátjuk…

forrás: azzurri.co.hu