Recent comments

Friss Hírek

Pjaca hamarosan csatlakozhat a kerethez

Marko Pjaca vasárnap még pályára lépett a Dinamo Zagreb színeiben a NK Lokomotiv Zagreb elleni barátságos találkozón, azonban a szurkolók vastapsa mellett hagyta el a játékteret, majd később a Facebookon keresztül gyakorlatilag búcsút intett a klub szimpatizánsainak. 



A horvát válogatott ügyében megszólalt a játékos ügynöke, aki megerősítette, ügyfele hamarosan csatlakozhat a Juventushoz.

"Az orvosi vizsgálat időpontja még nem került kijelölésre, mert erre csak akkor kerül sor, amikor megszületett a megállapodás." - nyilatkozta Marko Naletilić az Il Messaggero munkatársának.

"A Juve az a klub, amely a legközelebb áll az üzlethez, azonban előbb megállapodásra kell jutniuk a Dinamóval. Marko így döntött, mert a zebramezesek nagyon jól ismerik, mivel már négy éve szemmel tartják. Számos bajnoki címet nyertek, s magas szinten játszanak a Bajnokok Ligájában is.

Ez egy kihívás Pjaca számára, tisztában van a képességeivel, s úgy gondolja, hogy képes rá, hogy az első csapat játékosa legyen.

A Milan is lenyűgözte. A srác telefonon személyesen is beszélt Gallianival. Ő egy top menedzser, azonban a Bajnokok Ligája-szereplés meghatározó volt a döntés szempontjából."

forrás: juventuz.blog.hu