Recent comments

Friss Hírek

Bacca már a jövő héten távozhat

Kevés oka lehetett az örömre mostanában a Milan népes szurkolótáborának, de Carlos Bacca tavalyi megszerzése egy volt ezen örömforrások közül.


A Sevillától megszerzett kolumbiai csatár első idényében a Rossoneri kevés értékelhető teljesítményt nyújtó játékosa között volt, Mihajlovic és Brocchi kezei alatt összesen 18 bajnoki gólig jutott, amivel magasan a legeredményesebb Milanos volt.

Az újonnan kinevezett edző, Vicenzo Montella elképzeléseibe azonban a hírek szerint nem fér bele a 29 éves csatár, aki ráadásul kapós az átigazolási piacon is, így nem lenne nehéz új klubot találni neki, hogy még a július 15-én esedékes kínai hatalomátvétel előtt kovácsoljanak egy kis átigazolási tőkét Milánóban.

Olyannyira nem nehéz, hogy Gianluca Di Marzio átigazolási szakértő értesülései szerint a csapat már el is fogadta a West Ham United tegnap érkezett 30 milliós ajánlatát, így a játékos mostantól szabadon tárgyalhat a Kalapácsosokkal.

Ezt pedig a hírek szerint hamar meg is teszik majd: Bacca ügynöke jövő héten utazhat Angliába, hogy elvarrja az ügyfele klubváltásához szükséges összes szálat.

Bacca egy éve pontosan ugyanekkora összeg, tehát 30 millió euró fejében érkezett Milánóba.

forrás: azzurri.co.hu