Recent comments

Friss Hírek

Nem fizetik ki Higuaín kivásárlási árát

Egy nápolyi rádióadó információi szerint a Juventus nem hajlandó kifizetni Gonzalo Higuaín szerződésében szereplő kivásárlási árát.



Azt már több forrás is megerősítette, hogy az olasz bajnok ténylegesen Torinóba szeretné költöztetni Higuaínt, akivel meg is egyezett egy 7.5 milliós fizetésben.

A ma zajló tárgyalások során a nápolyi vezetőség ismét egyértelműsítette, hogy semmilyen kompenzációs lehetőséget nem hajlandóak elfogadni, a tavalyi szezon gólkirálya csak abban az esetben távozhat, ha kifizetik érte a 94 milliós kivásárlási árat.

A Napoli Kiss Kiss úgy tudja, a tárgyalások meg is álltak, mivel Marottáéknak nem áll szándékban ekkora összeget áldozni a támadóra, Aurelio De Laurentiis pedig minden egyéb lehetőséget elutasít. 

Higuaín jövője továbbra is kérdéses, de az is elképzelhető, hogy végül a következő idényt is a Vezúv lábánál kezdi meg. 

Elsőként a Napoli elnöke, Aurelio De Laurentiis nyilatkozott a sajtó képviselőinek, s egyértelművé tette, a déliek gólkirálya kizárólag a 94 millió eurós vételár kifizetésével távozhat Nápolyból, s kategorikusan cáfolta, hogy a torinóiak tárgyalásokat kezdeményeztek volna.

"Így van, nincsenek tárgyalások Higuaín ügyében." - erősítette meg a Napoli elnökének szavait a Juventus igazgatója, Giuseppe Marotta. 

"De Laurentiis azt mondta, hogy nem fogjuk kifizetni a kivásárlási árat? Azt mondhatom, hogy pontosan így van, egyértelműen. 

Az ügy le van zárva pillanatnyilag. Nincsenek tárgyalások a Napolival, s nem is kívánok ehhez hozzátenni semmit sem. Higuaín kérte-e, hogy adják el? Erről kérdezzék a Napolit. Pótolni fogjuk-e Álvaro Moratát? Igen, így fogunk tenni."

forrás: juventuz.blog.hu