Recent comments

Friss Hírek

Mégsem 70-80%-os részesedést akarnak a kínaiak?

Egybehangzó sajtóértesülések szerint a klubot megvásárolni szándékozó kínai befektetőcsoport 70-80 százalékos részesedés helyett a Milan 100 százalékára tart igényt.


 
Hetek, hónapok óta zajlanak a tárgyalások a tulajdonosváltásról. 

Silvio Berlusconi a sikeres szívműtéte után megerősítette, hogy kiszáll és átadja a helyét egy olyan csoportnak, amely képes finanszírozni a Milant. Eddig olyan hírek jelentek meg, miszerint a kínaiak a klub 70-80 százalékát vásárolják meg első körben, majd néhány éven belül a fennmaradó részt.

Ezzel szemben a Gazzetta dello Sport, a Corriere dello Sport és a Repubblica értesülései szerint a konzorcium egyből a Milan teljes egészét szeretné megvásárolni.

A legfrissebb hírek szerint az előszerződés aláírása július végén fog megtörténni, vagyis a jövőhéten – állítja a MilanTV. Fontos megjegyezni, hogy addig továbbra is blokkolva vannak a játékosigazolások. 

Állítólag Galliani arra kérte Berlusconit, hogy bocsásson a rendelkezésére egy összeget Musacchio megszerzéséhez még a kínaiakkal való előszerződés aláírása előtt, de az elnök nemet mondott. Ez azt jelenti, hogy a tulajdonosváltásig nincs külső forrás játékosigazolásra.

forrás: acmilan.hu