Recent comments

Friss Hírek

Szerződtették Gonzalo Higuaínt!

Először a Serie A hivatalos honlapján a szerződéseknél vezették fel Gonzalo Higuaínt, aki a Napolitól a Juventushoz teszi át a székhelyét.


A hírek szerint a torinói gárda kifizeti az argentin támadó 94 millió eurós kivásárlási árát. Higuaínról már szombaton olyan hírek érkeztek, hogy átesett az orvosi vizsgálaton az olasz bajnoknál.

Az előző idényben 35 bajnokin 36 gólt szerző 28 éves játékos négyéves, szezononkénti nyolcmillió eurót hozó szerződés végére kanyarította a nevét.
Higuaín 2013-ban a Real Madridtól érkezett a Napolihoz, amelynek színeiben Olasz Kupát és Olasz Szuperkupát nyert.


Beppe Marrotta, a Juventus vezérigazgatója a liga székházából távozva újságíróknak megerősítette, hogy véglegesítették Higuaín szerződését. Pogba Manchester Unitedbe való igazolásával kapcsolatban úgy fogalmazott, „jelenleg áll az ügy." 

Nem sokkal később a Napoli is kirakta a Twitterre, hogy a Juventus kivásárolta szerződéséből Higuaínt.
 
Az olasz bajnokcsapatnak Miralem Pjanic, Marko Pjaca, Mehdi Benatia és Dani Alves után Higuaín az ötödik új játékosa a nyáron.

A torinói klubnál eddig 53 millió euró volt az átigazolási rekord, 2001-ben ennyit áldoztak Gianluigi Buffonra, aki a Parmától igazolt Torinóba, az olasz csúcsot pedig Hernan Crespo tartotta, akit 2000-ben 55 millió euróért szerződtetett a Lazio, szintén
Parmából.


Ennél nagyobb összegért csak Cristiano Ronaldo és Gareth Bale váltott klubot, előbbit a Manchester Unitedtől, utóbbit pedig a Tottenham Hotspurtől vásárolta meg a Real Madrid.
forrás: NSO