Recent comments

Friss Hírek

Higuaín nem akar sehová sem menni

Rengeteg a találgatás Gonzalo Higuaín jövőjével kapcsolatban, a futballista ügynöke azonban elárulta, hogy áll a transzfer helyzet a Higuaín családban.


Az argentin válogatott szerződésében 93 millió eurós kivásárlási ár van megjelölve.
Higuaínt állítólag a Juve és az Arsenal is vinné, a csatár testvére Nicolas Higuaín - aki ügynöke is egyben - úgy nyilatkozott, hogy nem újítja meg Gonzalo Higuaín a két év múlva lejáró szerződését a Napolival.
- Gonzalo sosem mondta, hogy távozni szeretne sem nekem, sem a klub elnökének. A Juventus sem érdeklődött iránta és Aurelio De Laurentis elnök úr pedig nem akarja eladni. Pletykákról beszélünk, ezek kitalált mesék. Gonzalo a Napolival kezdi meg a felkészülést július 25-én.
A Juventus vezetőedzője Massimiliano Allegri egy kis olajat öntött legutóbb a tűzre, amikor legutóbb Higuaínról kérdezték csak annyit mondott, "a jó játékosokat mindig szívesen látjuk".
Fabio Paratici, az olasz bajnok sportigazgatója azonban elhintett pár utalást arra, hogy a Zebrák tervezik az argentin csatár megszerzését, annak ellenére, hogy még nem tettek ajánlatot.
forrás: goal.com