Recent comments

Friss Hírek

Candreva a Napolit akarja

Egyre közelebb kerül a lezáráshoz Antonio Candreva átigazolási ügye.


A 29 éves válogatott középpályást több klubbal is szóba hozták már az elmúlt hónapok során, de a jelek szerint hamarosan meglehet az új klubja. 

Az új klub pedig a Napoli lehet, amely már hosszabb ideje szerepelt a kérők között. Az Eb-n is meggyőző teljesítményt nyújtó játékosért olasz források szerint hajlandó kifizetni a kért 28 millió €-t a Napoli a Laziónak.

“Csak csütörtökön tudtuk meg, hogy a két klub megállapodott egymással, de a játékosnak tetszik a lehetőség. Most már a személyi feltételeinket is eléjük tártuk, meglátjuk, mi lesz. Ne felejtsük el, hogy más tárgyalásaink is voltak már korábban.” – fogalmazott Federico Pastorello, Candreva ügynöke a Mediaset Premium-nak.

Utolsó mondatával elsősorban a Chelsea-re utalhatott, és ahogy a Sky Sport felhívta rá a figyelmet: az ügy még nem lefutott, a londoni kékek ajánlatra készen állnak arra az esetre, ha Candreva és a Napoli között megszakadnának a tárgyalások.

Az Il Mattino című újság úgy tudja, a Napoli 2 millió eurós fizetést ajánlott, míg Candreva 2,5-et szeretne kapni, a különbség tehát jó eséllyel áthidalható lesz.

forrás: azzurri.co.hu