Recent comments

Friss Hírek

Sokkoló vereség

A tegnap esti kiesést követően a sokat megélt csapatkapitány, Gianluigi Buffon sem tudta visszatartani a könnyeit a Sky riportere előtt.


“Mindent megtettünk, amit csak tudtunk, és ez majdnem elég volt, ami azt jelenti, hogy egy csapat számára értékekkel, szervezettséggel és taktikával semmi sem lehetetlen. Conte gratulált nekünk, büszke rá, hogy olyan játékosokat edzhetett, mint mi, akik az utolsó pillanatig küzdöttek minden csepp izzadságukkal. A lelkünket adtuk érte, hogy folytassuk ezt az álmot.”

“Mindannyiunknak megvan most az okunk a sírásra. Olyan sokat tettünk a győzelemért, és olyan közel kerültünk. Őrült érzés belegondolni, hogy Németország három 11-est is kihagyott, de ez sem volt elég.”

“Nem tudom azt mondani, hogy volt már rosszabb. Ez a vereség hihetetlenül sokkoló volt számunkra. De megyünk tovább előre, vannak más feladataink és kötelességeink.”

“A probléma az, hogy míg két éve úgy estünk ki, hogy magunkat okolhattuk, amiért sokat hibáztunk és nem tettünk meg mindent, addig ma este tényleg beleadtunk mindent, és ez sem volt elég. És most ezzel a tudattal kell hazamennünk…”

forrás: azzurri.co.hu