Recent comments

Friss Hírek

Diawara érkezhet

Napról napra egyre nő az esélye Nagy Ádámnak a kezdőcsapatba való bekerülésre Bolognában. 



Noha a 21 éves magyar középpályás még csak néhány napja edz a társakkal, a körülmények kedvezően alakulnak számára, köszönhetően a Romának. 

A fővárosiak ugyanis egyre közelebb vannak Amadou Diawara megszerzéséhez. A 19 éves guineai középpályás a tavalyi szezonban robbant be a köztudatba, olyannyira, hogy a Roma mellett többek között a Bayern Münchennel és a Milannal is szóba hozták.

Végül úgy tűnik, a Farkasok lehetnek a befutók, amihez hozzájárul az is, hogy Diawara a hírek szerint jelezte a klubjának, hogy egy nagyobb csapathoz kíván szerződni. A játékos és a csapat között egyébként is feszültséget okoz, hogy a hónap elején a Bologna megtagadta az eladását a spanyol Valenciának.

A Gazzetta dello Sport úgy értesült, a Roma be is nyújtotta konkrét ajánlatát a Bolognának: ennek értelmében Diawara egy évre, kölcsönbe érkezne a fővárosba 5 millió euróért cserébe, majd a 2016/2017-es szezon végén a Roma végleg megvásárolhatná őt további 10 millió euróért.

Ezek az összegek meg is felelnek a bolognai vezetőknek, azonban opciós vételi jog helyett kötelező megvásárlási záradékot szeretnének elhelyezni a szerződésben.

forrás: azzurri.co.hu