Recent comments

Friss Hírek

Ebből világrekord lehet – Pogba jelezte távozási szándékát

A legfrissebb olasz sajtóértesülések szerint Paul Pogba átigazolási ügyében közeledtek az álláspontok a Juventus és a Manchester United között. 



A francia válogatott középpályás jelezte távozási szándékát a torinói klub vezetőségének, amely 100 millió eurót kaphat a 23 esztendős labdarúgóért, de a transzfer teljes összege a világrekordot jelentő 125 millió eurót is elérheti.

A nemzetközi sportsajtóban hetek óta téma Paul Pogba jövője, a Juventus korábban állítólag már visszautasította az MU 101 millió eurós ajánlatát a francia futballistáért.

A szerdai hírek alapján azonban úgy tűnik, közelebb kerültek a felek a megállapodáshoz, miután Pogba a színfalak mögött tudatta a Juve elöljáróival, hogy távozna. Az Agnelli család érintettségi körébe tartozó FCA Group tulajdonában álló La Stampa értesülései szerint a két klub között közel az egyezség, az átigazolási díj világrekordot jelentene.

A Manchester United állítólag 125 millió eurót fizet Pogbáért, ebből 100 milliót a Juventus kapna meg, míg 25 millió a játékost és ügynökét, Mino Raiolát illetné.

Az MU vezetősége a személyes feltételekben már megegyezett Pogbával, aki ötéves szerződést írhat alá, és idényenként 12 millió eurós alapfizetésre számíthat – a Juventusnál a bónuszokkal együtt kap 6 milliót…

A friss hírek szerint tehát az angol egylet egy lépéssel közelebb került Pogba megszerzéséhez, de egy ekkora volumenű transzfer esetén valószínűleg időbe telik, amíg minden részletet tisztáznak az érintettek. 

forrás: NSO