Recent comments

Friss Hírek

Bacca: 20 millió+Valdifiori?

A Napoli továbbra is fokozottan érdeklődik Bacca iránt, hiszen szinten biztos Higuaín távozása, aki már egy titkos orvosin is átesett a Juventusnál.


A Rossoneri nem adja olcsón Baccát, még ha a 30 milliós árcédula körülbelül harmada is a Higuaínért befolyó összegnek. A Partenopei azonban továbbra is szeretne egy játékost is belevonni az üzletbe.

Bár Valdifiori már közel volt a Juventushoz az elmúlt hetekben, a Napoli megálljt utasított a transzfernek, és most felhasználná az ex-Empolis fiatalt, hogy megszerezze a kolumbiai csatárt.

A déliek előző ajánlatát – 20 millió euró és El Kaddouri – visszadobta a Milan vezetősége, a Napoli most a 20 millió mellé Valdifiorit ajánlaná, ez pedig azért talán csábítóbb lehet a milánóiaknak.

Ez az ajánlat már a West Hamét is felülmúlja, ráadásul a Napoli Bl-főtáblás, így nem lehet kérdés, hova menne inkább a Serie A egyik legjobb jelenlegi csatára.

Sokan már azzal a gondolattal is eljátszottak, hogy mivel Bacca más tulajdonságokkal rendelkezik, mint Higuain, Sarri kénytelen lenne megváltoztatni a játékrendszerét is, és átállna a 4-3-1-2-es hadrendre, amit már jól ismer az Empolis időszakból.

A taktika játékmestere ideális esetben Saponara lehetne, aki állítólag egyáltalán nem veti el annak a gondolatát, hogy újra előző mestere irányítása alatt játsszon.

Amennyiben viszont a Bacca-transzfer meghiúsul, a Lyon sztárja, Alexandre Lacazette lehet a B-terv a csapatnál, az Arsenal által szintén körbeudvarolt francia támadó 60 milliós kivásárlási ára azonban elég elrettentő.

forrás: azzurri.co.hu