Recent comments

Friss Hírek

Quagliarella: A góljaimat édesanyámnak ajánlom


Pazar estét produkált tegnap az újonc Pescara otthonában a Juventus, az A osztály tavalyi bajnoka 6-1-re verte a B osztály tavalyi győztesét. A mészárlásnak is beillő mérkőzés főszereplője és legjobbja a régi önmagát most már végleg megtaláló Fabio Quagliarella volt, aki három gólja mellett 2 gólpasszt is kiosztott, ráadásul a 3. gólja igazán élményszámba ment. A sérülése után sokáig böjtölő csatár elárulta, kinek ajánlja tegnapi teljesítményét.

"Ez volt életem első mesterhármasa, ezért hazavittem a tegnapi meccs labdáját."

"A góljaimat édesanyámnak ajánlom, aki nemrég átesett egy műtéten, ezért most kórházban van, de tudom, hogy onnan nézte a meccset és szurkolt nekem."

"Tegnap az volt a legfontosabb, hogy nyerjünk, hogy megmutassuk, egy vereség nem rengeti meg a felépített munkánkat. Képesek voltunk visszatérni a helyes útra, és csak ez számít. Az a vereség ugyan fájó volt, de láthatóan erősebbé tett minket."

Quagliarella előtt utoljára Milos Krasic tudott zebramezben mesterhármast szerezni, az akkor még Del Neri által vezetett gárda 2010. szeptember 26-án 4-2-re győzte le a Cagliarit (azon a meccsen egyébként Matri duplázott). 6 gólra pedig emberemlékezet óta nem volt képes bajnokin a Juve, legutóbb a Milant tudták 6-1-re megverni 1997. április 6-án, szintén idegenben.


azzurri.co.hu