Recent comments

Friss Hírek

Pulga: Tökéletes játék és szerencse


A Juventus és a Napoli tegnap egyaránt hazai pályán botlott, így ma hatalmas lehetőséget kap az Inter. A milánói csapat a Cagliarit fogadja délután három óai kezdettel, amennyiben győz, 2 pontra megközelíti a Juvét és 3-mal leszakítja a Napolit. A győzelemhez természetesen a vendégeknek is lesz egy-két szavuk, bár a találkozó esélyesének mindenki a Nerazzurrit tartja.

"Megverni az Intert? Nem lehetetlen, semmi sem az. De tökéletes teljesítményre és némi szerencsére is szükségünk lenne hozzá." - fogalmazott a 12. helyezett csapat vezetőedzője, Ivo Pulga.

A szardíniaiak remek formának örvendtek, mióta jelenlegi menedzserük felváltotta posztján Massimo Ficcadentit, nemrég azonban kikaptak a Fiorentinától és gólnélküli döntetlent játszottak a Cataniával.

"Tisztában vagyunk a ténnyel, hogy az Internek jelentősen erősebb csapata van, mint nekünk, ahogy azzal is, hogy ha pozitív eredménnyel szeretnénk hazatérni, akkor tökéletes játékot kell majd nyújtanunk, emellett szerencsére is szükségünk lesz. Lesznek zavaró körülmények a meccsen, ezekkel nem szabad foglalkoznunk."

"Sajnos sokszor megtörténik, hogy egy kis klub remek meccset játszik egy nagy csapattal, a pályán esetleg feléjük is kerekednek, végül mégis üres kézzel fejezik be a meccset. Minden hibánkat büntetni fogják. Rossz játékkal nyerni a nagy csapatoksajátja - ezért nekünk jól kell játszanunk, ha nyerni akarunk."

"Meglátásom szerint jól játszottunk a Catania ellen, sok helyzetünk volt, remekül érkezett hátulról a támogatás. Erre van szükségünk most is, ugyanakkor a kapu előtt pontosabbnak kell lennünk, akkor lehet keresnivalónk. Múlt szombaton a labda egyszerűen nem akart a hálóba kerülni, van ilyen. Meg kell találnunk az egyensúlyt védekezés és támadás között. Bízom a fiúkban."


azzurri.co.hu