Recent comments

Friss Hírek

Pastorello: Rossi jó befektetés


A jelenleg a spanyol másodosztályban tengődő Villarreal sztárja, az olasz Guiseppe Rossi hazatérése mindig is foglalkoztatta a médiát, de most, a téli átigazolási időszak közeledtével még jobban megnőtt az érdeklődés. Ezt kihasználva, ügynökenyilatkozott is az ügyben: 

Bárki is tesz ajánlatot Rossiért nyilvánvalóan kockázatot vállal vele, hiszen csak márciusban tér majd vissza, de ez egy jó befektetés lenne a jövőbe.” – mondta Federico Pastorello a Sky Sport Italiának.
„Én csukott szemmel is tennék egy próbát Rossival. Ha egy ambiciózus elnök lennék, aki normálisan nincs abban a pozícióban, hogy leigazolhassa őt, akkor most próbálkoznék.

Mindezek ellenére azonban biztos vagyok abban, hogy a 2014-es Vb-n Rossi már az olasz válogatott egy kezdő támadója lesz.”

Rossi érülése előtt valóban a legnagyobb olasz csatárok közé tartozott, és a válogatott oszlopos tagja volt, illetve az akkor még BL-résztvevő Villarrealt a hátán vitte. Azonban többször is megsérült, és az orvosok szerint megvan rá az esély, hogy soha többé nem nyeri vissza a régi formáját. Olaszországban azonban így is sok olyan csapat van, amelynek nagyon kéne egy gólvágó, így könnyen lehet, hogy Rossi végül mégis hazatér.

Mi itt vagyunk, és várjuk a fejleményeket.” – zárta mondandóját Pastorello.