Recent comments

Friss Hírek

Milan: Nápolyban kellene vitézkedni


Hétvégén rendezik a Serie-A 13. fordulóját. A Milan szombat este lép pályára a Napoli vendégeként.

A hazaiak jelenleg a Bajnokok Ligája selejtezőt érő 3. helyen állnak, 8 győzelemmel és 2-2 döntetlennel illetve vereséggel, így 26 pontjuk van. A Napoli előző mérkőzésén 4-2-re legyőzte a Genoa csapatát.  Walter Mazzari az összes játékosára számíthat, kivéve Valon Behramit, aki eltiltását tölti.

A gazzetta.it szerint a Napoli 3-4-1-2-es felállásban fog játszani, a szokásos támadósorral, a Hamsik, Insigne, Cavani hármassal.

A Napoli várható kezdőcsapata: (3-4-1-2): De Sanctis – Campagnaro, Cannavaro, Gamberini – Maggio, Inler, Dzemaili, Zuniga – Hamsik – Insigne, Cavani.

A Milan jelenleg a bajnokságban a 13. helyen áll 14 ponttal. A piros-feketék csupán 4-szer győztek, míg 2 alkalommal döntetlent értek el és 6-szor kaptak ki. A Milan előző mérkőzésén, a Fiorentina ellen 3-1-re kapott ki.

Massimiliano Allegri kijelölte utazó keretét, amelyben nem szerepel sérülés miatt Djamel Mesbah, Rodney Strasser, Didac Vila, Sulley Muntari, Ignazio Abate, Luca Antonini és Daniele Bonera neve, míg Massimo Ambrosini egymeccses eltiltását tölti.

A Milan kerete: Abbiati, Amelia, Gabriel – Acerbi, De Sciglio, Mexés, Yepes, Zapata – Constant, Boateng, De Jong, Emanuelson, Flamini, Montolivo, Nocerino – Bojan, El Shaarawy, Niang, Pato, Pazzini, Robinho.
Allegri mester várhatólag a 4-3-3-mas összeállításban küldi majd pályára csapatát.

A  három középpályás Urby, Montolivo és Nocerino lehet, míg a középcsatár Pazzini, a két szélső pedig Bojan és El Shaarawy. A várakozások szerint Pato, De Jong és Boateng is csak a cserepadon kezd.

A Milan várható kezdőcsapata: (4-3-3): Abbiati – De Sciglio, Mexés, Yepes, Constant – Emanuelson, Montolivo, Nocerino – Bojan, Pazzini, El Shaarawy.

A statisztikák szerint a két csapat összesen 148 mérkőzést játszott egymással, melyen 63 Milan, és 40 Napoli győzelem született, míg 45 alkalommal döntetlen született. Ezeket a mérkőzéseken a Milan 219, a Napoli pedig 158 találatot szerzett. A legutóbbi összecsapás 0-0-s döntetlennel zárult.

A találkozót Mauro Bergonzi vezeti. A 41 éves játékvezető 2003. decemberében debütált a Serie-A-ban, és azóta 117 elsőosztályú meccsen fújta a sípot. Valamint 2009. januárjában Nemzetközi bíróvá nevezték ki. A Napolinak 12 mérkőzést vezetett, amelyen 6 győzelem, 3 döntetlen és 3 vereség született. A Milannak 11 mérkőzést fújt, 6 győzelem, 3 döntetlen és 2 vereség. A két csapat mérkőzését legutóbb 2010. márciusában vezette, amikor is a San Siróban 1-1-es döntetlennel zárult a mérkőzés.


acmilan.hu