Recent comments

Friss Hírek

Milan: Leonardo ismét keresztbe tehet


A francia PSG technikai igazgatója, a Milan volt játékosa és edzője, a brazil Leonardo egy újabb tervezett milánói transzfernek tehet keresztbe.

Korábban már több hír is jelent meg arról, hogy  a Santosba haza készülő Robinho árának ellentételezéseként a legendás brazil klub átadja a Milannak 19 éves tehetséges középpályását, Felipe Andersont.  A Milan vezetői már több alkalommal is egyeztettek a brazil klub vezetőivel, és több hírportál is úgy vélte: a felek közel vannak a megegyezéshez, így Robinho akár már a téli mercato idején hazatérhet.

A francia mercato365.com  legfrissebb cikke szerint azonban nem lesz egyszerű megkötni az üzletet, mert a francia PSG is kivetette hálóját a fiatal brazil tehetségre. A dúsgazdag párizsi klub első embere – a korábban a Milan alkalmazásában álló -, Leonardo szeretné a francia bajnokság esélyesénél tudni Felipe Andersont, és hamarosan konkrét ajánlatot tesz a játékosért.  Leonardo mióta elhagyta a Milant már több átigazolást is nyélbe ütött a Milannal, illetve a Milan előtt. 

Az olasz csapat valamennyi szurkolója jól emlékszik arra, hogy a nyáron a PSG arab tulajdonosának szinte korlátlan pénzéből kivásárolta a bajnoki ezüstérmes két legértékesebb játékosát, Silvát és Ibrahimovicot. Sőt, Leonardo elhozta a Milan elől az olasz foci egyik legnagyobb ígéretét, Marco Verrattit, pedig az olasz klub ügyvezető igazgatója, Adriano Galliani a nyáron többször is külön kérte a brazil kollégáját, hogy engedje át a Milannak a fiatal tehetségét.


acmilan.hu