Recent comments

Friss Hírek

Milan: Berlusconi Milanellóban, megszakították az edzést


Silvio Berlusconi, a Milan labdarúgócsapatának elnök-tulajdonosa személyesen járt közbe a csapat jobb teljesítménye érdekében: a korábbi olasz miniszterelnök pénteken meglátogatta játékosait Milanellóban, ahol Massimiliano Allegri vezetőedző épp edzést tartott.

Mintegy 40 perce tartott péntek délben a rossoneri edzése Milanellóban, amikor Berlusconi kíséretével helikopteren érkezett meg az edzőközpontba. A politikus gépe közvetlenül az edzőpálya mellett szállt le, hogy aztán a presidente személyesen beszéljen játékosaival.

Az elnök elsőként megölelte Stephan El Shaarawyt, aki az elmúlt hetekben – szinte egyedüliként a Milanban – remek formát mutat, és szerdán Franciaország ellen megszerezte első találatát címeres mezben. Ezt követően Berlusconi rövid, mintegy tízperces, heves gesztusokkal kísért beszédet tartott az edzést félbeszakító játékosok előtt.


A Milan 12 forduló után 14 pontot szerezve a csalódást keltő 13. helyen áll a Serie A-ban, és szombaton a dobogós Napolival mérkőzik. Adriano Galliani, a milánóiak második embere a legutóbbi, Fiorentina elleni vereség után elmondta: a vezetőség továbbra is kitart Allegri mellett.



NSO.hu