Recent comments

Friss Hírek

Mazzarri: A Napoli nem csak Cavaniból áll


Ha csak egy nevet kellene kiemelni az Európa-liga csoportkörének negyedik fordulójából, nehéz lenne nem Edinson Cavanit kiemelni. Mint ismert, a Napoli uruguayi támadója csapata Dnipro elleni 4–2-es sikere során négy találattal vette ki a részét a győzelemből, de Walter Mazzari, az együttes vezetőedzője nem helyezi őt társai fölé.

 „A csapat kiváló játékosokból, bajnokokból áll, nem csak Cavaniból. Büszke vagyok mindegyik srácra” – szögezte le gyorsan Walter Mazzarri.

„Úgy tűnt, hogy egy újabb elátkozott esténk lesz, de a csapat képes volt megfordítani – utalt az olaszok mestere arra, hogy az ukránok kétszer is vezettek a találkozó során. – Minden játékos tiszteletet érdemel ma, nem csak a Matador.”

„Mi őt akartuk 2010-ben, hittem benne, és reméltem, hogy olyan játékossá tud válni, amilyen aztán mostanra lett. Amikor megérkezett, a Napoli-szurkolók nem voltak túl boldogak, mert Fabio Quagliarella távozott tőlünk. Cavani aztán robbantott itt, mert a csapat segített neki ebben” – tette hozzá Mazzarri.


NSO.hu