Recent comments

Friss Hírek

Inter: Stramaccioninak nem kell Balotelli


Az Inter edzője kijelentette, neki nincs szüksége a Manchester City támadójára. Balotelli jelenleg nem pályázik nagy eséllyel a kezdőcsapatba kerülésre Mancini csapatában, ezért felmerült, hogy télen távozna,és az elsők között jelent meg volt klubja, az Inter neve is a lehetséges vevők között.


„Átigazolások? Ez a keret nekem megfelel. Elégedett vagyok, és nem akarok új igazolsáokról beszélni januárig.” – mondta a tréner a riporterek kérdésére válaszolva. Igaza lehet, ugyanis csapat jelenleg a tabella második helyén áll, vesztett pontok tekintetében egy egységgel a Juventus mögött. Külön erősségük a támadósor, pontosabban a Cassano-Milito-Palacio hármas, így érthető, hogy komolyabb összeget nem akarna áldozni még egy csatár szerződtetésére.

„Balotelli egy igazán minőségi játékos, a nyári EB-n ezt be is bizonyította, biztos helyet szerezve magának az olasz válogatottban. Ebben azonban semmi újdonság nincs.”

Ha tehát Balotelli télen visszatérne Olaszországba, akkor valószínű, hogy nem korábbi egyesületéhez. Ez esetben felmerül a kérdés hogy hová. A jelenleg gödörben lévő AC Milannak nagy szüksége lenne egy igazi, gólveszélyes centerre, azonban kérdéses, hogy az éppen a klub pénzügyeit rendező vezetőség hajlandó-e kifizetni a vélhetően nem alacsony vételárat. 

A Juventusnak ilyen gondjai nincsenek, és éppen keresnek is csatárt, azonban két játékos esetében talán több mint pletyka amit olvasni lehet: David Villa vagy Fernando Llorrente ügyében állítólag már lépéseket is tettek, vagyis az olasz fenegyerek jövője egyenlőre kérdéses.



azzurri.co.hu