Recent comments

Friss Hírek

Galliani: Nesta már öreg, ne jöjjön vissza!


Az AC Milan alelnöke, Adriano Galliani kijelentette, nincs szükség rá, hogy a 37 éves Alessandro Nesta visszatérjen a klubhoz, hiszen eljárt már felette az idő. 


Az AC Milan egykori sztárja, Alessandro Nesta még csak a nyáron igazolt Amerikába, de máris felröppentek a pletykák, hogy amint az MLS átigazolási piaca megnyílik, télen egy rövidtávú szerződés keretei között visszatérne Olaszországba.

Hogy ezeknek a híreszteléseknek gátat vessen, a klub alelnöke, Adriano Galliani sietett leszögezni: szemüket a jövőre függesztik, nem engedheti meg magának a csapat, hogy a dicső múltba kapaszkodva, kiöregedett játékosokat hívjanak vissza.

"Azok a régi játékosok, akik elmentek, azért vágynak vissza, mert mind óriási bajnokok, akik itt értek el mindent, ők írták a klub történetét, és mindent megnyertek, amit csak lehetett. A céljaink azonban nem engedik, hogy visszahívjunk egy védőt, aki közel 37 éves. Nesta remek focista, de 1976-ban született, nehéz lenne, ha újra ide jönne. Idén egy új Milan van alakulóban. Egy csodálatos időszak zárult le történetünkben, most már meg kell adnunk az esélyt olyan játékosoknak is, amilyen De Sciglio, Bojan, vagy El Shaarawy. 

Jön a fiatal generáció, csak türelemre van szükség."


sport365.hu