Recent comments

Friss Hírek

Galliani: El Shaarawy nem eladó!


Az olasz labdarúgó-bajnokság 10. helyén tanyázó AC Milan lassan kezd megára találni, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy Massimo Allegri együttese az utóbbi három mérkőzéséből hét pontot szerzett, ráadásul az elmúlt fordulóban 5-1 arányban ütötte ki a Chievo.

A nyári nagy távozók árnyékából elsőként, és sokáig egyedüliként is, a Rossoneri ifjú labdarúgója, Stephan El Shaarawy tört ki, góljaival sokszor kisegítve a csapatát. A 20 esztendős támadó az idei szezonban mindent összevetve 14 alaklommal lépett pályára és már 9 gól áll a neve mellett, mellyel magasan a Milan legeredményesebb játékosának mondhatja magát.

A parádés produkció több külföldi élcsapat érdeklődését is felkeltette, köztük (meglepő módon…) a Manchester Cityét is, akik állítólag Mario Balotellit sem sajnálnák a Kis Fáraóért cserében, ám a milánói klub alelnöke, Adriano Galliani hamar becsapta a kíváncsiskodók orra előtt az ajtót.

„Elég a fecsegésből. El Shaarawyval 2017-ig szóló szerződésünk van, amit hamarosan 2018-ig meghosszabbítunk. Ő egy varázslatos játékos. Nem eladó.” – szögezte le Galliani.


azzurri.co.hu