Recent comments

Friss Hírek

BL: A Juve kiütötte a Nordsjaellandet


Torinóban az eddig mindhárom mérkőzésén döntetlent játszó Juventus - amely az olasz bajnokságban szombaton 49 veretlenül megvívott mérkőzést követően hazai pályán kapott ki az Internazionalétól - a dán Nordsjaelland egy pontot gyűjtött együttesét fogadta

A Zebrák gondoskodtak róla, hogy a 4. fordulóban végre megszülessen első győzelmük, bő húsz perc alatt kétgólos előnyt szereztek: az 5. percben Isla jobbról gurított be középre, az érkező előbb Claudio Marchisio közelről passzolt a hálóba (1-0). 

A 23. percben Vidal jobb oldali lövésébe beleléptek, a chilei harcosan visszaszerezte a labdát és az ötös sarkáról a kapuba helyezett (2-0).

A 37. percben már hárommal ment a Juve: egy remek ellentámadást indított a hazai csapat, Pirlo kitette a labdát jobbra Giovincónak, aki 14 méterről tekert a jobb sarokba (3-0). 

A második félidőben kényelmesen őrizte előnyét a Juventus, és a 75. percben a csereként beálló Quagliarella is hozzátette a magáét a győzelemhez: jobb oldali szögletet Matri csúsztatott tovább, Quagliarella pár lépésről fejelt a hálóba (4-0). 

Az olasz bajnok megszerezte első győzelmét a sorozatban, amivel életben tartotta továbbjutási esélyeit.

E-csoport  4.forduló

Juventus (olasz)–Nordsjaelland (dán) 4–0 
Gólszerző: Marchisio (6.), Vidal (23.), Giovinco (37.), Quagliarella (75.)



NSO.hu