Recent comments

Friss Hírek

Allegri: Alázattal nyerhetünk


A Bajnokok Ligája C csoportjában a Milan a Málaga csapatát fogadja amely eddig 100%-os teljesítménnyel vezeti a csoportot.


„A Málagának nagyon jó esélyei vannak a továbbjutásra, de a csoport még nyílt. Minőségi játékot mutatott be a két héttel ezelőtti mérkőzésen – emlékezett vissza Allegri a két fél spanyolországi találkozójára, amelyet a Málaga 1–0-ra nyert meg. – A Chievo elleni siker nagyon fontos volt számunkra, de alázatosnak kell lennünk, mert rengeteg munka vár még ránk. Három győzelem nem lesz elég ahhoz, hogy megnyerjük a csoportot, így a továbbjutásra fókuszálunk. 

Jó fizikai állapotban vagyunk és nőtt az önbizalmunk is. A nyáron igazolt játékosaink kezdik bizonyítani a képességeiket – ennek Riccardo Montolivo és Kevin Constant teljesítménye a bizonyítéka."

„A baloldalon Constant, míg a jobbon Abate fog játszani. Támadásban azonban vannak kétségeim. Mindenkitől sokat várok, nem csak a Boateng, Robinho, Pato triótól. Ennek a három játékosnak ugyanakkor nagyszerű fizikai és technikai képességei vannak. 

Remélem, a San Siro lelátói megtelnek, ahogy arra a játékosok rá is szolgálnak" – tette hozzá Allegri.

A hírek szerint Robinho akár pályára is léphet ma este a milánói csapatban, de Luca Antonini továbbra is sérüléssel bajlódik.


Manuel Pellegrini : "A Milan egy óriási hagyományokkal  és történelemmel bíró klub. Nagyon nehéz mérkőzés lesz ez a számunkra, de ők lesznek nagyobb nyomás alatt, így ez a mi javunkra dönthet."

Pellegrininek egyébként három játékosát is nélkülözni kell. Nem játszhat vírusos megbetegedés miatt Recio, de sérüléssel bajlódik Monreal és Júlio Baptista is.

 A Milan kerete:  

KAPUSOK: Abbiati, Amelia, Gabriel

VÉDŐK: Abate, Bonera, De Sciglio, Mexes, Yepes, Zapata

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Boateng, Constant, De Jong, Emanuelson, Montolivo, Nocerino

TÁMADÓK: Bojan, El Shaarawy, Pato, Pazzini, Robinho

A várható kezdőcsapatok:

Milan: Amelia – Bonera, Mexes, Zapata – Abate, Montolivo, Ambrosini, Constant – Emanuelson, Pazzini, El Shaarawy

Málaga: Caballero – J. Gámez, Demichelis, Weligton, Eliseu – Camacho, Duda – Joaquín, Isco, Portillo – Saviola

 sport365.hu