Recent comments

Friss Hírek

Alessio: Mindenáron nyernünk kell


Angelo Alessio szerint létfontosságú lesz a ma esti találkozó. Ahhoz, hogy a csapat a Bajnokok Ligájában folytathassa szereplését elengedhetetlen a győzelem.

"Tisztában vagyunk a találkozó fontosságával.", -mondta Alessio a Juventus Centerben.

Ezt  a találkozót mindenképp meg kell nyernünk. Ennek érdekében elszántak és sikerre éhesnek kell lennünk. Célunk, hogy továbbjussunk a Bajnokok Ligájában és bejussunk a legjobb 16 együttes közé.Ugyanakkor azt is tudjuk, hogy mi még egy fejlődőfélben lévő alakulat vagyunk.


Nem szabad elfelejteni, hogy honnan indultunk, valamint azt, hogy a legtöbb játékosunk először lép pályára a sorozatban. Ahogy Mancinihez és Ancelottihoz hasonló rutinos edzők is mondták, évek kellenek ahhoz, hogy egy csapatnak komoly esélye legyen megnyerni a trófeát."

Az összeállítást illetően Alessio a következőket mondta:

" Matri kezdeni fog, társa Quagliarella vagy Giovinco lesz. Conte hozta meg ezt a döntést, mert szerinte Alessandro ideális lesz erre a mérkőzésre.Vucinic? Remélhetőleg a Pescara elleni bajnokin már bevethető lesz.Elégedettek vagyunk a támadóinkkal és hiszünk a képességeikben."

A torinóiak másodedzője természetesen az Inter elleni  rangadót követő szópárbajra is kitért.

" Tavaly mikor nyertünk Milánóba, nem reklamáltunk, amiért Marchisiot saját tizenhatosán belül buktatta Castellazzi és a bíró sípja néma maradt.Ami az Intert illeti, emlékezzenk vissza, hogy a Catania-nak nem adtak meg egy tizenegyest ellenük, valamint a Sampdoria ellen szerzett góljukra, ahol Nagatomo lesen tartózkodott.Úgy vélem könnyű bírálni a játékvezetőket .Véleményem szerint nem csak akkor kellene dícsérni őket, amikor a javukra ítélnek meg valamit.Sajnos ilyen környezetben egyetlen játékvezető sem tud a feladatára koncentrálni.Mindannyiunk számára előnyös lenne, ha hagynánk őket dolgozni."


Juventushungary.hu