Recent comments

Friss Hírek

Alessio: Meg kell vernünk a Chelseat


10 nyeretlen európai kupameccs után végre győzelmet aratott a Juventus, méghozzá a legrangosabb európai kupában: Vidalék a Bajnokok Ligája negyedik csoportmeccsén sima találkozón fektették két vállra a Nordsjaelland együttesét. Tekintve, hogy a dánok a két héttel ezelőtti csoportmeccsen döntetent értek el hazai pályán a Juve ellen, ezt akár pozitív eredménynek is betudhatnánk, de összességében csak a kötelezőt hozta a Juventus a BL-újonc ellen. 

A győzelem után Conte másodedzője, Angelo Alessio nyilatkozott a csapat teljesítményéről.

"A képlet egyszerű: ha tovább akarunk jutni, meg kell vernünk a Chelseat."

"A célunk az volt, hogy nagy intenzitással játsszva megnyerjük a meccset. Szerencsére a srácokban megvolt a kellő eltökéletség és - a hétvégi meccs után - a düh, hogy megnyerjék ezt a meccset. Remek teljesítményt nyújtottunk, elejétől végéig uraltunk a meccset a pálya minden pontján, a négy gólunk pedig akár sokkal több is lehetett volna."

A helyettes mester ezt követően a csapat néhány játékosáról is szót ejtett, elsősorban a támadószekcióra helyezve a hangsúlyt:

"Nagyon örülök Giovinco góljának, ma egészen kivételesen jól játszott. Nagy kár, hogy Matri ma nem talált be, mert ő is remekül játszott. Antonio minden meccs előtt kiválasztja az ellenfél és az elvégzett edzésmunka függvényében azt a két csatárt, akik a legmegfelelőbbek a kezdőcsapatba. 

Minden csatárunk esetében az a legfontosabb, hogy készen álljanakha szükségünk van rájuk, úgy, ahogyan azt ma a csereként beállva gólt szerző Fabio Quagliarellatól láttuk."


azzurri.co.hu